Nathalie van Dender

Psychologische Begeleiding

Loop je in het dagelijkse leven tegen iets aan waarvan je niet goed weet hoe ermee om te gaan? Zit je vast in het maken van keuzes? Heb je last van angst, uitstelgedrag, stress of burnout? En zoek je handvaten om hiermee om te gaan? Dan kan ik je hierbij op weg helpen om samen te kijken hoe jij weer vat krijgt op deze zaken.

Ik ben Nathalie, Klinisch psycholoog afgestudeerd in 2022 met een vooropleiding en eerdere werkervaring als psychologisch consulent, afgestudeerd in 2016. Ik sta voor jou klaar om samen met jou op weg te gaan en te kijken hoe we samen je dagdagelijks leven weer zijn normale gangetje kunnen laten gaan en jezelf opnieuw meer vat kan krijgen op je eigen leven.

Vaak kunnen ook veel handvaten gehaald worden uit de resultaten van testen of observaties. Ook hier sta ik voor in indien noodzakelijk en gewenst. Dit zowel voor mijn eigen begeleidingstrajecten als de afnames en observaties van de begeleidingstrajecten van de psychologen binnen onze praktijk indien dit organisatorisch makkelijk te regelen valt.

Ik ben ook aangesloten bij de beroepsvereniging voor psychologisch consulenten (BPC-14061995-97) en Klinisch psychologen (VVKP: 952133900).

         
Nathalie van Dender
Psychologisch consulent
Visumnummer: 354358
nathalie@centrumdeberk.be
Tel.: 0492 86 55 56
 
Centrum
DE BERK Berkenlaan 25
2200 Herentals
     
Centrum De Berk | Berkenlaan 25 | 2200 Herentals