Nathalie van Dender

Werkwijze

Het eerste gesprek, ook wel een intake of kennismakingsgesprek genaamd, dient hoofdzakelijk om elkaar te leren kennen en je moeilijke situatie en/of vraag in kaart te brengen. Om zo samen op zoek te gaan naar de betekenis en oorsprong ervan. Vaak ligt de oorsprong ervan in jouw levensloop.

De gesprekken die daarop volgen gaan we samen aan de slag.

De sessies duren ongeveer 50minuten en zijn enkel op afspraak.

De frequentie van de gesprekken worden onderling en naargelang de noodzakelijkheid besproken en ingepland. Indien een geplande afspraak niet kan doorgaan gelieven minstens één dag op voorhand te annuleren. Indien u pas in de gelegenheid bent de dag zelf af te bellen gelieve dit alsnog te doen.

Houd er rekening mee dat een psychologische begeleiding minstens enkele maanden duurt om enig effect te hebben.

Soms is het aangewezen om bijkomend onderzoek uit te voeren om een betere begeleiding te kunnen aanbieden. De resultaten van dit onderzoek worden in een volgend gesprek meegedeeld en hiermee verder aan de slag gegaan.

Daarnaast kan het in sommige gevallen ook nuttig zijn om in bepaalde situaties een observatie uit te voeren om de sociale interacties mee in kaart te brengen. Ook dit wordt enkel gedaan om de begeleiding te kunnen verbeteren.

         
Nathalie van Dender
Psychologisch consulent
Visumnummer: 354358
nathalie@centrumdeberk.be
Tel.: 0492 86 55 56
 
Centrum
DE BERK Berkenlaan 25
2200 Herentals
     
Centrum De Berk | Berkenlaan 25 | 2200 Herentals